Filip Saxén väntar på nästa utvisning

Okategoriserad

Kummola & Co tog (en del av) förnuftet till fånga

6 maj , 2012, 22.44 Filip Saxén

 

Goda nyheter för alla hockeyfans. Från och med måndag klockan 9 kan man köpa biljetter till lejonens matcher mot Frankrike och Kazakstan för en fjärdedel av det ursprungliga priset.

Kalervo Kummola, Mika Sulin och resten av arrangörerna sitt förnuft till fånga och sänkte biljettpriserna efter den mördande kritik man fått utstå på grund av de svinaktiga priserna.

Ännu på lördagskvällen meddelade arrangörerna att ”det inte finns förutsättningar för att sänka biljettpriserna”.

På söndag plingade det till i mailen klockan 19.50.

Näin halutaan varmistaa kaikille mahdollisuus tulla katsomaan Leijonien otteluita paikan päälle. Tämä on mahdollista, koska kisat ovat alkaneet taloudellisesti hyvin.

Med andra ord medgav arrangörerna – äntligen – att biljetterna varit för dyra.

– Jag vill att alla ska ha möjlighet att se matcher. Vi har lyssnat på fansen och hört responsen, säger Sulin till MTV3.

Men att få dem att gå så långt som att be om ursäkt för sin girighet var för mycket begärt.

– Enligt mig är det här en ursäkt av oss, sade Kummola i Yles Arto Nyberg.

Nu kan man hoppas att publiken hittar till hallen och att Kummola & Co förstår att hålla sig så långt borta som möjligt från rampljuset under resten av VM.

, , , ,

En kommentar

  1. Anders skriver:

    Någonting är det med hela hemma-VM denna gång som inte stämmer. Stämningen fattas både bland publiken och Lejonen. Dessutom verkar det som om samhället runt omkring direkt önskar motgångar för hockeyn. T.ex. att Arhinmäki anser att kommentarer i facebook har ministerstatus är löjligt. Fast han har rätt i sak, så bör han inte göra nyheter av att FB-slängar förbigås med en axelryckning. Om han vill påverka som idrottsminister, så borde han göra det via ett pressmeddelande, eller – ännu bättre – genom att ta direkt kontakt med Kummola! Han är ju minister för fan. Att gnälla på Facebook är patetiskt av en person i hans ställning. Det som såklart bör kommas ihåg, är att Arhinmäki at fotbollsfanatiker, vilket tyvärr i detta land betyder att hockey är hans värsta fiende.

Kommenteringen är stängd.