Filip Saxén väntar på nästa utvisning

Okategoriserad

Colorado-kaptenerna skämde ut sig

1 mar , 2015, 20.03 Filip Saxén

 

Minnesota Wilds finländska stjärnor Mikael Granlund och Mikko Koivu fick känna på Colorado Avalanche-kaptenernas vrede då lagen möttes i helgen.

Med bara sekunder kvar att spela och tekning i mittcirkeln ger sig Cody McLeod, med A på bröstet, på Granlund som tar tekningen. McLeod tar alltså inte tekningen själv utan placerar en hård tvärställd klubba i Granlund efter att målmedvetet siktat in sig på just det.

Här kan ni se hela incidenten:

Men Avalanche-kaptenernas märkliga beteende tar int slut där. Efter att McLeod fått lämna matchen bestämmer sig lagkaptenen Gabriel Landeskog att slå till Wild-kaptenen Mikko Koivu. Det i sig är lite märkligt eftersom ingendera spelaren är känd för att vara den typen av spelare.

Visst kan Koivu snacka mycket och reta upp sina motståndare men han brukar dra gränsen där.

Det som gör det hela riktigt märkligt är att Landeskog och Koivu står i sina respektive bytesbås då svensken får för sig att slå till finländaren.

Det är fegt, det är lågt och det hör absolut inte hemma i hockeyn.

Om Landeskog trodde att han visade någon slags tuffhet då han riktade ett slag mot Koivus huvud från bytesbåset har han mycket att lära sig. Eller kanske det är den här sortens tuffhet och ledarskap som tränaren Patrick Roy vill se av sina spelare?

, , , , ,

Kommenteringen är stängd.