Filip Saxén väntar på nästa utvisning

Okategoriserad

Crosby skämmer ut sig

16 apr , 2012, 02.11 Filip Saxén

 

Fy fan, Sidney Crosby.

Vilket svin det blivit av storstjärnan.

Medan Crosbys Pittsburgh Penguins håller på att åka ur slutspelet mot Philadelphia Flyers håller superstjärnan på att skämma ut sig totalt och det finns säkert en hel del hockeysupportrar som inte respekterar nummer 87 lika mycket som tidigare.

Crosby spelar svinaktigt på isen, slashar fult med klubban på motståndare, startar slagsmål som han inte vågar fullfölja och gömmer sig bakom domare och lagkamrater då det hettar till.

Därför är det skönt att se Flyers köra över Penguins. En seger till i denna fantastiska slutspelsserie och Crosbys säsong är över. Det är en stor seger för hockeyn så länge han koncentrerar sig på att spela fult, gnälla på domslut och motståndare och inte stå för det han gör på planen.

Crosby kunde vara och har varit världens bästa spelare. Men för tillfället är han definitivt inte det. Han är inte ens nära att vara matchseriens bästa spelare. Delvis för att han koncentrerar sig på helt fel saker på isen.

, , , ,

Kommenteringen är stängd.