Filip Saxén väntar på nästa utvisning

Okategoriserad

Det stinker kring Ville Peltonens sopor

14 jun , 2013, 12.14 Filip Saxén

 

Jag passade på min lediga dag att besöka frisören och det betyder för min del att jag tar del av skvallertidningen Seiska och det senaste smutset från kändisvärlden.

Det har blivit en vana och ett sätt att se hur man kan göra tidning.

Då jag bläddrade i tidningen i går tittade ett bekant ansikte fram mitt i tidningen. Ville Peltonen fanns på bild och jag tänkte att nu får jag läsa något skvaller om vad han gjort i början av sommaren.

Döm om min förvåning då jag tittade närmare på artikeln och såg vad det handlade om. Någon hade hittat en påse sopor som kom från Peltonens hem. Denna person hade ringt upp Seiska som gjort ett helt uppslag om vad som fanns i Peltonens soppåse.

Att säga att det stank om texten är en mild underdrift.

Hur resonerar man på Seiska?

Hittade i dag en video på tidningens webbsida där man kan se innehållet från soporna, i tidningen fanns det några bilder och utförliga beskrivningar.

Men något stämmer inte med det hela.

Seiska skriver att sopsäcken hittats i ett dike.

Varför skulle Ville Peltonen slänga en säck med rena juniospelskjortor, kreditkort, checkhäften, sprit, mediciner, finansiella dokument med mera?

Och varför bad Seiska inte Peltonen kommentera säcken?

Det verkar inte riktigt som om det skulle vara frågan om en vanlig sopsäck och det verkar inte heller som om det är en säck som familjen Peltonen skulle låta ligga vid vägkanten.

Frågan är alltså vem som lämnat säcken i diket och varifrån den eller de personerna fått säcken.

, , , ,

Kommenteringen är stängd.