Filip Saxén väntar på nästa utvisning

Okategoriserad

Lukko kan överraska Tappara

2 apr , 2014, 18.13 Filip Saxén

 

Ligans semifinaler kör i gång på onsdag då utvilade Kärpät och Tappara möter slitna SaiPa respektive Lukko.
Kärpät–SaiPa

Kärpät:

Tomi Karhunen har överraskande tagit över som första målvakt i stället för Jussi Rynnäs. Laget har en enorm bredd både i anfall och försvar, och då lagandan är på topp är Uleåborgarna de stora favoriterna i vår. Laget är starkt på alla delområden, har en hungrig tränare, ett fungerande spelsystem opch ett mycket starkt kollektiv.

SaiPa:

Villmanstrandslaget reste sig på nio då man tappat 3–0 i matcher till 3–3 och låg under med 1–3 i den sjunde matchen mot JYP. Efter att ha varit mer eller mindre uträknade hela säsongen och senast i match sju är det dags att sluta tro att laget tar slut. Men nu är laget helt enkelt för mycket sämre än motståndarna och det krävs ett mirakel om man ska kunna rubba Kärpät.

Kärpät till final med 4–1.

 

Tappara–Lukko
Tappara:

Tammerforsarna var rätt tröga och sega i kvartsfinalerna men fick en rejäl boost på slutet då petade lagkaptenen och ledaren Ville Nieminen sköt laget till semifinal i förlängning efter att ha varit bänkad i tre matcher. Men Tappara imponerade inte speciellt mycket mot Pelicans.
Lukko:

Risto Dufvas mannar slet till sig en semifinalplats i den sjunde matchen. Arbetaravdelningen – anförd av Filip Riska – ska försöka förstöra Tapparas finaldrömmar. Lukko är ett mycket segt lag med gott om vinnarskallar i laget. Ilkka Mikkola, Ville Vahalahti och inte minst Dufva vet vad som rkävs på våren.

Lukko till final med 4–2.

, , , ,

Kommenteringen är stängd.