Filip Saxén väntar på nästa utvisning

Okategoriserad

Patrick O’Sullivans tragiska historia

26 sep , 2012, 16.54 Filip Saxén

 

HIFK meddelade på onsdagen att man skrivit kontrakt med Patrick O’Sullivan för resten av säsongen. Det handlar alltså inte om ett NHL-lockoutkonterakt utan laget fick den förstacenter man jagat sedan Mikael Granlund lämnade laget i våras.

Utan att desto mera kommentera värvningen eller hans roll i laget rekommenderar jag alla att läsa den här texten om HIFK:s amerikanska förstärkning. Tragisk läsning om hur illa det kan gå då barns föräldrar engagerar sig för mycket i barnens karriärer.

, ,

2 kommentarer

  1. lätkäjätkä skriver:

    SHIT! Faktiskt tragisk historia.
    Hoppas han lyckas i ifk!

  2. Jeppe skriver:

    Sådant här är mycket jobbigt att läsa. Jag tog själv mina pojkar till hockey skola för första gången för 2 veckor sedan eftersom jag själv varit aktiv spelare. Självklart vill man introducera sporten för sina barn för att förhoppningsvis föda ett intresse, men när min äldsta son sa, direkt efter att träningen var över, att han inte tyckte det var roligt så förstod jag och det var självklart att han får tid på sig att hitta sin egen hobby. Däremot så visade min ynsta son stort intresse och naturligtvis ska jag sporra honom, men under normala former. Låt barn vara barn och se dom frodas och utvecklas, men det ska också vara skratt och lek. Allvaret ska inte vara relevant förrän i vuxen ålder då man kan ta egna beslut. Själv är jag dedikerad supporter till Lahden Pelicans, men jag önskar verkligen Patrick all lycka i HIFK och även i det privata livet.

Kommenteringen är stängd.